Stručni rad - Stručni rad
Utjecaj homogenizacije i sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga
U: Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. / Šubarić, Drago; Jašić, Midhat (ur.). Osijek; Tuzla: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. str. 215-225. urn:nbn:hr:109:500028

Moslavac, Tihomir; Šubarić, Drago; Petrić, Sofija; Zlosa, Tihana

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Moslavac, T., Šubarić, D., Petrić, S. i Zlosa, T. (2018). Utjecaj homogenizacije i sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga. U D. Šubarić, (Ur.), M. Jašić, (Ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (str. 215-225). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500028

Moslavac, Tihomir, et al. "Utjecaj homogenizacije i sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga." Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Ur. Drago Šubarić, Ur. Midhat Jašić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018, str. 215-225. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500028

Moslavac, Tihomir, Drago Šubarić, Sofija Petrić i Tihana Zlosa. "Utjecaj homogenizacije i sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga." U Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 215-225. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. Citirano 09.11.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500028

Moslavac, T., et al. (2018) 'Utjecaj homogenizacije i sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga', u Šubarić, D. (ur.), Jašić, M. (ur.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, Tuzla, str. 215-225. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500028 (Datum pristupa: 09.11.2024.)

Moslavac T, Šubarić D, Petrić S, Zlosa T. Utjecaj homogenizacije i sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga. U: D. Šubarić, ur., M. Jašić, ur. Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH; 2018. Str. 215-225. [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500028

T. Moslavac, D. Šubarić, S. Petrić i T. Zlosa, "Utjecaj homogenizacije i sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga", Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, D. Šubarić i M. Jašić, Ur. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500028 [Citirano: 09.11.2024.]