Petrić, S. (2019). Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:932963
Petrić, Sofija. "Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:932963
Petrić, Sofija. "Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:932963
Petrić, S. (2019). 'Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:932963
Petrić S. Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:932963
S. Petrić, "Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:932963