Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. urn:nbn:hr:109:932963
Petrić, Sofija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Petrić, S. (2019). Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:932963
Petrić, Sofija. "Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:932963
Petrić, Sofija. "Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:932963
Petrić, S. (2019). 'Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:932963
Petrić S. Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:932963
S. Petrić, "Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:932963