Slišković, S. (2015). Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294636
Slišković, Sanja. "Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294636
Slišković, Sanja. "Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294636
Slišković, S. (2015). 'Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294636
Slišković S. Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294636
S. Slišković, "Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294636