Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. urn:nbn:hr:109:294636
Slišković, Sanja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Slišković, S. (2015). Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294636
Slišković, Sanja. "Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294636
Slišković, Sanja. "Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294636
Slišković, S. (2015). 'Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294636
Slišković S. Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294636
S. Slišković, "Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294636