Anić, I. (2019). Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248870
Anić, Ivana. "Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248870
Anić, Ivana. "Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248870
Anić, I. (2019). 'Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248870
Anić I. Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248870
I. Anić, "Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:248870