master's thesis
Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. urn:nbn:hr:109:302477

Sršić, Matea
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Sršić, M. (2019). Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477

Sršić, Matea. "Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477

Sršić, Matea. "Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477

Sršić, M. (2019). 'Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 03 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477

Sršić M. Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2025 January 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477

M. Sršić, "Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477