Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. urn:nbn:hr:109:302477
Sršić, Matea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologije prerade žitarica
Sršić, M. (2019). Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477
Sršić, Matea. "Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477
Sršić, Matea. "Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477
Sršić, M. (2019). 'Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477
Sršić M. Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 09.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477
M. Sršić, "Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:302477