Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. urn:nbn:hr:109:294979
Katić, Luka
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Katić, L. (2019). Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294979
Katić, Luka. "Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294979
Katić, Luka. "Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294979
Katić, L. (2019). 'Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294979
Katić L. Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294979
L. Katić, "Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294979