diplomski rad
Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. urn:nbn:hr:109:294979

Katić, Luka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Katić, L. (2019). Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294979

Katić, Luka. "Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294979

Katić, Luka. "Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294979

Katić, L. (2019). 'Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294979

Katić L. Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294979

L. Katić, "Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294979