master's thesis
Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. urn:nbn:hr:109:835550

Soldić, Ana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Food Quality

Cite this document

Soldić, A. (2019). Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:835550

Soldić, Ana. "Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:835550

Soldić, Ana. "Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:835550

Soldić, A. (2019). 'Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 12 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:835550

Soldić A. Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 November 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:835550

A. Soldić, "Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:835550