Soldić, A. (2019). Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:835550
Soldić, Ana. "Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:835550
Soldić, Ana. "Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:835550
Soldić, A. (2019). 'Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:835550
Soldić A. Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:835550
A. Soldić, "Određivanje udjela melitina u pčelinjem otrovu metodom tekućinske kromatografije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:835550