Puškarić, E. (2019). Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291
Puškarić, Ela. "Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291
Puškarić, Ela. "Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291
Puškarić, E. (2019). 'Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291
Puškarić E. Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291
E. Puškarić, "Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:637291