master's thesis
Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. urn:nbn:hr:109:063256

Husnjak, Bruno
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials

Cite this document

Husnjak, B. (2019). Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:063256

Husnjak, Bruno. "Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:063256

Husnjak, Bruno. "Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:063256

Husnjak, B. (2019). 'Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 02 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:063256

Husnjak B. Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 May 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:063256

B. Husnjak, "Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:063256