diplomski rad
Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. urn:nbn:hr:109:063256

Husnjak, Bruno
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za tehnološko projektiranje i farmaceutsko inženjerstvo

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Husnjak, B. (2019). Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:063256

Husnjak, Bruno. "Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:063256

Husnjak, Bruno. "Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:063256

Husnjak, B. (2019). 'Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:063256

Husnjak B. Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:063256

B. Husnjak, "Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:063256