Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. urn:nbn:hr:109:063256
Husnjak, Bruno
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za tehnološko projektiranje i farmaceutsko inženjerstvo
Husnjak, B. (2019). Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:063256
Husnjak, Bruno. "Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:063256
Husnjak, Bruno. "Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:063256
Husnjak, B. (2019). 'Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:063256
Husnjak B. Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:063256
B. Husnjak, "Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od kruške", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:063256