master's thesis
Utjecaj dodatka različitih induktora na aktivnost lakaze tijekom uzgoja Trametes versicolor na pljevici ječma
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. urn:nbn:hr:109:142742

Potočnik, Martin
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering

Cite this document

Potočnik, M. (2019). Utjecaj dodatka različitih induktora na aktivnost lakaze tijekom uzgoja Trametes versicolor na pljevici ječma (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:142742

Potočnik, Martin. "Utjecaj dodatka različitih induktora na aktivnost lakaze tijekom uzgoja Trametes versicolor na pljevici ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:142742

Potočnik, Martin. "Utjecaj dodatka različitih induktora na aktivnost lakaze tijekom uzgoja Trametes versicolor na pljevici ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:142742

Potočnik, M. (2019). 'Utjecaj dodatka različitih induktora na aktivnost lakaze tijekom uzgoja Trametes versicolor na pljevici ječma', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 13 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:142742

Potočnik M. Utjecaj dodatka različitih induktora na aktivnost lakaze tijekom uzgoja Trametes versicolor na pljevici ječma [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 May 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:142742

M. Potočnik, "Utjecaj dodatka različitih induktora na aktivnost lakaze tijekom uzgoja Trametes versicolor na pljevici ječma", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:142742