professional thesis
Prehrambene navike učenika od petog do osmog razreda u osnovnim školama na području Varaždinske županije
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. urn:nbn:hr:109:827297

Hostić, Davor
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Nutrition

Cite this document

Hostić, D. (2020). Prehrambene navike učenika od petog do osmog razreda u osnovnim školama na području Varaždinske županije (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:827297

Hostić, Davor. "Prehrambene navike učenika od petog do osmog razreda u osnovnim školama na području Varaždinske županije." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:827297

Hostić, Davor. "Prehrambene navike učenika od petog do osmog razreda u osnovnim školama na području Varaždinske županije." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:827297

Hostić, D. (2020). 'Prehrambene navike učenika od petog do osmog razreda u osnovnim školama na području Varaždinske županije', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:827297

Hostić D. Prehrambene navike učenika od petog do osmog razreda u osnovnim školama na području Varaždinske županije [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 December 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:827297

D. Hostić, "Prehrambene navike učenika od petog do osmog razreda u osnovnim školama na području Varaždinske županije", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:827297