Jelinić, J. (2020). Primjena novih tehnologija za ekstrakciju polifenola iz komine borovnice (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:486015
Jelinić, Josip. "Primjena novih tehnologija za ekstrakciju polifenola iz komine borovnice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:486015
Jelinić, Josip. "Primjena novih tehnologija za ekstrakciju polifenola iz komine borovnice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:486015
Jelinić, J. (2020). 'Primjena novih tehnologija za ekstrakciju polifenola iz komine borovnice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:486015
Jelinić J. Primjena novih tehnologija za ekstrakciju polifenola iz komine borovnice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:486015
J. Jelinić, "Primjena novih tehnologija za ekstrakciju polifenola iz komine borovnice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:486015