Fišer, D. (2020). Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:221563
Fišer, Dorotea. "Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:221563
Fišer, Dorotea. "Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:221563
Fišer, D. (2020). 'Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 07 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:221563
Fišer D. Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 September 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:221563
D. Fišer, "Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:221563