Grgić, I. (2020). Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:571912
Grgić, Ivanka. "Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:571912
Grgić, Ivanka. "Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:571912
Grgić, I. (2020). 'Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:571912
Grgić I. Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:571912
I. Grgić, "Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:571912