Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. urn:nbn:hr:109:778282
Katić, Maja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Katić, M. (2020). Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:778282
Katić, Maja. "Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:778282
Katić, Maja. "Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:778282
Katić, M. (2020). 'Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:778282
Katić M. Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:778282
M. Katić, "Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:778282