master's thesis
Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. urn:nbn:hr:109:987148

Koljđeraj, Antonio
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Koljđeraj, A. (2020). Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987148

Koljđeraj, Antonio. "Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987148

Koljđeraj, Antonio. "Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987148

Koljđeraj, A. (2020). 'Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987148

Koljđeraj A. Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2020 [cited 2024 December 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987148

A. Koljđeraj, "Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:987148