Šimić, M. (2021). Utjecaj intermitentnog posta na glikemijsku varijabilnost u zdravih osoba (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115757
Šimić, Marko. "Utjecaj intermitentnog posta na glikemijsku varijabilnost u zdravih osoba." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115757
Šimić, Marko. "Utjecaj intermitentnog posta na glikemijsku varijabilnost u zdravih osoba." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115757
Šimić, M. (2021). 'Utjecaj intermitentnog posta na glikemijsku varijabilnost u zdravih osoba', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 08 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115757
Šimić M. Utjecaj intermitentnog posta na glikemijsku varijabilnost u zdravih osoba [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2024 November 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115757
M. Šimić, "Utjecaj intermitentnog posta na glikemijsku varijabilnost u zdravih osoba", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115757