Pukec, A. (2021). Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:117851
Pukec, Andrija. "Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:117851
Pukec, Andrija. "Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:117851
Pukec, A. (2021). 'Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:117851
Pukec A. Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:117851
A. Pukec, "Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:117851