Kosanović, D. (2021). Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:389533
Kosanović, Darina. "Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:389533
Kosanović, Darina. "Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:389533
Kosanović, D. (2021). 'Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:389533
Kosanović D. Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:389533
D. Kosanović, "Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:389533