Primjena eutektičkih otapala u ekstrakciji florotanina iz alge Padina Pavonica uz određivanje antioksidacijske aktivnosti ekstrakata
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. urn:nbn:hr:109:368204
Đukić, Katarina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Chemistry and Ecology
Đukić, K. (2021). Primjena eutektičkih otapala u ekstrakciji florotanina iz alge Padina Pavonica uz određivanje antioksidacijske aktivnosti ekstrakata (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368204
Đukić, Katarina. "Primjena eutektičkih otapala u ekstrakciji florotanina iz alge Padina Pavonica uz određivanje antioksidacijske aktivnosti ekstrakata." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368204
Đukić, Katarina. "Primjena eutektičkih otapala u ekstrakciji florotanina iz alge Padina Pavonica uz određivanje antioksidacijske aktivnosti ekstrakata." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368204
Đukić, K. (2021). 'Primjena eutektičkih otapala u ekstrakciji florotanina iz alge Padina Pavonica uz određivanje antioksidacijske aktivnosti ekstrakata', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368204
Đukić K. Primjena eutektičkih otapala u ekstrakciji florotanina iz alge Padina Pavonica uz određivanje antioksidacijske aktivnosti ekstrakata [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2024 December 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368204
K. Đukić, "Primjena eutektičkih otapala u ekstrakciji florotanina iz alge Padina Pavonica uz određivanje antioksidacijske aktivnosti ekstrakata", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368204