master's thesis
Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. urn:nbn:hr:109:610170

Pavličević, Katarina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Pavličević, K. (2021). Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:610170

Pavličević, Katarina. "Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:610170

Pavličević, Katarina. "Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:610170

Pavličević, K. (2021). 'Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:610170

Pavličević K. Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:610170

K. Pavličević, "Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:610170