Grbeš, J. (2022). Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916509
Grbeš, Josipa. "Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916509
Grbeš, Josipa. "Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916509
Grbeš, J. (2022). 'Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916509
Grbeš J. Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916509
J. Grbeš, "Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916509