Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. urn:nbn:hr:109:916509
Grbeš, Josipa
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Grbeš, J. (2022). Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916509
Grbeš, Josipa. "Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916509
Grbeš, Josipa. "Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916509
Grbeš, J. (2022). 'Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916509
Grbeš J. Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916509
J. Grbeš, "Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:916509