Određivanje kanabinoida u ekstraktima cvijeta industrijske konoplje dobivenih primjenom supkritične vode uz sušenje raspršivanjem
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. urn:nbn:hr:109:120345
Barišić, Ana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Process Design and Construction Materials
Barišić, A. (2022). Određivanje kanabinoida u ekstraktima cvijeta industrijske konoplje dobivenih primjenom supkritične vode uz sušenje raspršivanjem (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120345
Barišić, Ana. "Određivanje kanabinoida u ekstraktima cvijeta industrijske konoplje dobivenih primjenom supkritične vode uz sušenje raspršivanjem." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120345
Barišić, Ana. "Određivanje kanabinoida u ekstraktima cvijeta industrijske konoplje dobivenih primjenom supkritične vode uz sušenje raspršivanjem." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120345
Barišić, A. (2022). 'Određivanje kanabinoida u ekstraktima cvijeta industrijske konoplje dobivenih primjenom supkritične vode uz sušenje raspršivanjem', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120345
Barišić A. Određivanje kanabinoida u ekstraktima cvijeta industrijske konoplje dobivenih primjenom supkritične vode uz sušenje raspršivanjem [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120345
A. Barišić, "Određivanje kanabinoida u ekstraktima cvijeta industrijske konoplje dobivenih primjenom supkritične vode uz sušenje raspršivanjem", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120345