Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. urn:nbn:hr:109:842043
Šarić, Dario
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Chemistry and Ecology
Šarić, D. (2022). Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa primjenom makroporoznih smola (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:842043
Šarić, Dario. "Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa primjenom makroporoznih smola." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:842043
Šarić, Dario. "Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa primjenom makroporoznih smola." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:842043
Šarić, D. (2022). 'Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa primjenom makroporoznih smola', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:842043
Šarić D. Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa primjenom makroporoznih smola [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:842043
D. Šarić, "Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa primjenom makroporoznih smola", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:842043