Katić, M. (2022). Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131
Katić, Maja. "Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131
Katić, Maja. "Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131
Katić, M. (2022). 'Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131
Katić M. Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 May 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131
M. Katić, "Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131