master's thesis
Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. urn:nbn:hr:109:911235

Bobovec, Josipa
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods
Engineering Chemistry

Cite this document

Bobovec, J. (2022). Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:911235

Bobovec, Josipa. "Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:911235

Bobovec, Josipa. "Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:911235

Bobovec, J. (2022). 'Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:911235

Bobovec J. Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:911235

J. Bobovec, "Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:911235