Spektrofotometrijsko određivanje florotanina i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata alge Cystoseira compressa dobivenih primjenom eutektičkih otapala
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. urn:nbn:hr:109:475220
Markulinčić, Marko
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Chemistry and Ecology
Markulinčić, M. (2022). Spektrofotometrijsko određivanje florotanina i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata alge Cystoseira compressa dobivenih primjenom eutektičkih otapala (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475220
Markulinčić, Marko. "Spektrofotometrijsko određivanje florotanina i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata alge Cystoseira compressa dobivenih primjenom eutektičkih otapala." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475220
Markulinčić, Marko. "Spektrofotometrijsko određivanje florotanina i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata alge Cystoseira compressa dobivenih primjenom eutektičkih otapala." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475220
Markulinčić, M. (2022). 'Spektrofotometrijsko određivanje florotanina i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata alge Cystoseira compressa dobivenih primjenom eutektičkih otapala', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 03 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475220
Markulinčić M. Spektrofotometrijsko određivanje florotanina i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata alge Cystoseira compressa dobivenih primjenom eutektičkih otapala [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 November 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475220
M. Markulinčić, "Spektrofotometrijsko određivanje florotanina i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata alge Cystoseira compressa dobivenih primjenom eutektičkih otapala", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475220