Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. urn:nbn:hr:109:734414
Majdančić, Maja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Fruits and Vegetables Technology
Majdančić, M. (2022). Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734414
Majdančić, Maja. "Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734414
Majdančić, Maja. "Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734414
Majdančić, M. (2022). 'Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734414
Majdančić M. Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734414
M. Majdančić, "Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734414