Tuček, A. (2022). Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775
Tuček, Anita. "Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775
Tuček, Anita. "Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775
Tuček, A. (2022). 'Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775
Tuček A. Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775
A. Tuček, "Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775