prikaz prve stranice dokumenta Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. urn:nbn:hr:109:999184

Ljubas, Igor
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Ljubas, I. (2008). Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999184

Ljubas, Igor. "Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999184

Ljubas, Igor. "Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999184

Ljubas, I. (2008). 'Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999184

Ljubas I. Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2008 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999184

I. Ljubas, "Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999184