Ljubas, I. (2008). Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999184
Ljubas, Igor. "Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999184
Ljubas, Igor. "Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999184
Ljubas, I. (2008). 'Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999184
Ljubas I. Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2008 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999184
I. Ljubas, "Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999184