master's thesis
Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. urn:nbn:hr:109:025149

Vojnić, Snježana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Vojnić, S. (2022). Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149

Vojnić, Snježana. "Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149

Vojnić, Snježana. "Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149

Vojnić, S. (2022). 'Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 13 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149

Vojnić S. Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 May 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149

S. Vojnić, "Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149