master's thesis
Utjecaj različitih vinskih kvasaca na kvalitetu destilata od jabuke i sibirske borovnice
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. urn:nbn:hr:109:544591

Smoljan, Alen
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Smoljan, A. (2023). Utjecaj različitih vinskih kvasaca na kvalitetu destilata od jabuke i sibirske borovnice (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544591

Smoljan, Alen. "Utjecaj različitih vinskih kvasaca na kvalitetu destilata od jabuke i sibirske borovnice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544591

Smoljan, Alen. "Utjecaj različitih vinskih kvasaca na kvalitetu destilata od jabuke i sibirske borovnice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544591

Smoljan, A. (2023). 'Utjecaj različitih vinskih kvasaca na kvalitetu destilata od jabuke i sibirske borovnice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544591

Smoljan A. Utjecaj različitih vinskih kvasaca na kvalitetu destilata od jabuke i sibirske borovnice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 May 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544591

A. Smoljan, "Utjecaj različitih vinskih kvasaca na kvalitetu destilata od jabuke i sibirske borovnice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544591