Utjecaj različitih vinskih kvasaca na kvalitetu destilata od jabuke i sibirske borovnice
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. urn:nbn:hr:109:544591
Smoljan, Alen
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Smoljan, A. (2023). Utjecaj različitih vinskih kvasaca na kvalitetu destilata od jabuke i sibirske borovnice (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544591
Smoljan, Alen. "Utjecaj različitih vinskih kvasaca na kvalitetu destilata od jabuke i sibirske borovnice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544591
Smoljan, Alen. "Utjecaj različitih vinskih kvasaca na kvalitetu destilata od jabuke i sibirske borovnice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544591
Smoljan, A. (2023). 'Utjecaj različitih vinskih kvasaca na kvalitetu destilata od jabuke i sibirske borovnice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544591
Smoljan A. Utjecaj različitih vinskih kvasaca na kvalitetu destilata od jabuke i sibirske borovnice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544591
A. Smoljan, "Utjecaj različitih vinskih kvasaca na kvalitetu destilata od jabuke i sibirske borovnice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544591