master's thesis
Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. urn:nbn:hr:109:748512

Daničić, Martina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering

Cite this document

Daničić, M. (2023). Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748512

Daničić, Martina. "Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748512

Daničić, Martina. "Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748512

Daničić, M. (2023). 'Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748512

Daničić M. Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 April 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748512

M. Daničić, "Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748512