Daničić, M. (2023). Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748512
Daničić, Martina. "Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748512
Daničić, Martina. "Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748512
Daničić, M. (2023). 'Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748512
Daničić M. Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748512
M. Daničić, "Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748512