Primjena ekstrakcije na čvrstoj fazi u izolaciji pigmenata iz smeđe makroalge Cystoseira corniculata
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. urn:nbn:hr:109:779561
Grgić, Kristina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Process Design and Construction Materials
Grgić, K. (2023). Primjena ekstrakcije na čvrstoj fazi u izolaciji pigmenata iz smeđe makroalge Cystoseira corniculata (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:779561
Grgić, Kristina. "Primjena ekstrakcije na čvrstoj fazi u izolaciji pigmenata iz smeđe makroalge Cystoseira corniculata." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:779561
Grgić, Kristina. "Primjena ekstrakcije na čvrstoj fazi u izolaciji pigmenata iz smeđe makroalge Cystoseira corniculata." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:779561
Grgić, K. (2023). 'Primjena ekstrakcije na čvrstoj fazi u izolaciji pigmenata iz smeđe makroalge Cystoseira corniculata', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:779561
Grgić K. Primjena ekstrakcije na čvrstoj fazi u izolaciji pigmenata iz smeđe makroalge Cystoseira corniculata [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:779561
K. Grgić, "Primjena ekstrakcije na čvrstoj fazi u izolaciji pigmenata iz smeđe makroalge Cystoseira corniculata", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:779561