master's thesis
Subkritična ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz taloga kave i ljuske crvenog luka
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. urn:nbn:hr:109:593357

Zećiri, Muhamed
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering

Cite this document

Zećiri, M. (2022). Subkritična ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz taloga kave i ljuske crvenog luka (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593357

Zećiri, Muhamed. "Subkritična ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz taloga kave i ljuske crvenog luka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593357

Zećiri, Muhamed. "Subkritična ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz taloga kave i ljuske crvenog luka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593357

Zećiri, M. (2022). 'Subkritična ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz taloga kave i ljuske crvenog luka', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593357

Zećiri M. Subkritična ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz taloga kave i ljuske crvenog luka [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593357

M. Zećiri, "Subkritična ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz taloga kave i ljuske crvenog luka", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593357