Ekstrakcija ciljanih bioaktivnih komponenti iz unutarnjih pregrada oraha
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. urn:nbn:hr:109:863058
Burilo, Anamarija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Process Design and Construction Materials
Burilo, A. (2023). Ekstrakcija ciljanih bioaktivnih komponenti iz unutarnjih pregrada oraha (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863058
Burilo, Anamarija. "Ekstrakcija ciljanih bioaktivnih komponenti iz unutarnjih pregrada oraha." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863058
Burilo, Anamarija. "Ekstrakcija ciljanih bioaktivnih komponenti iz unutarnjih pregrada oraha." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863058
Burilo, A. (2023). 'Ekstrakcija ciljanih bioaktivnih komponenti iz unutarnjih pregrada oraha', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863058
Burilo A. Ekstrakcija ciljanih bioaktivnih komponenti iz unutarnjih pregrada oraha [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863058
A. Burilo, "Ekstrakcija ciljanih bioaktivnih komponenti iz unutarnjih pregrada oraha", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863058