master's thesis
Ekstrakcija ciljanih bioaktivnih komponenti iz unutarnjih pregrada oraha
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. urn:nbn:hr:109:863058

Burilo, Anamarija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials

Cite this document

Burilo, A. (2023). Ekstrakcija ciljanih bioaktivnih komponenti iz unutarnjih pregrada oraha (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863058

Burilo, Anamarija. "Ekstrakcija ciljanih bioaktivnih komponenti iz unutarnjih pregrada oraha." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863058

Burilo, Anamarija. "Ekstrakcija ciljanih bioaktivnih komponenti iz unutarnjih pregrada oraha." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863058

Burilo, A. (2023). 'Ekstrakcija ciljanih bioaktivnih komponenti iz unutarnjih pregrada oraha', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 06 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863058

Burilo A. Ekstrakcija ciljanih bioaktivnih komponenti iz unutarnjih pregrada oraha [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 May 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863058

A. Burilo, "Ekstrakcija ciljanih bioaktivnih komponenti iz unutarnjih pregrada oraha", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863058