Dizajniranje i usporedba mediteranskog, vegetarijanskog i prilagođenog načina prehrane za odraslu osobu s fenilketonurijom
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. urn:nbn:hr:109:768514
Putnik, Sanja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Putnik, S. (2023). Dizajniranje i usporedba mediteranskog, vegetarijanskog i prilagođenog načina prehrane za odraslu osobu s fenilketonurijom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768514
Putnik, Sanja. "Dizajniranje i usporedba mediteranskog, vegetarijanskog i prilagođenog načina prehrane za odraslu osobu s fenilketonurijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768514
Putnik, Sanja. "Dizajniranje i usporedba mediteranskog, vegetarijanskog i prilagođenog načina prehrane za odraslu osobu s fenilketonurijom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768514
Putnik, S. (2023). 'Dizajniranje i usporedba mediteranskog, vegetarijanskog i prilagođenog načina prehrane za odraslu osobu s fenilketonurijom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 06 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768514
Putnik S. Dizajniranje i usporedba mediteranskog, vegetarijanskog i prilagođenog načina prehrane za odraslu osobu s fenilketonurijom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 October 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768514
S. Putnik, "Dizajniranje i usporedba mediteranskog, vegetarijanskog i prilagođenog načina prehrane za odraslu osobu s fenilketonurijom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:768514