master's thesis
Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. urn:nbn:hr:109:139227

Kelemen, Kristina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering

Cite this document

Kelemen, K. (2023). Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139227

Kelemen, Kristina. "Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139227

Kelemen, Kristina. "Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139227

Kelemen, K. (2023). 'Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139227

Kelemen K. Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139227

K. Kelemen, "Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139227