prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda
Embargo period 2025-10-01
master's thesis
Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. urn:nbn:hr:109:332609

Puškadija, Izabela
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Milk Technology

Cite this document

Puškadija, I. (2023). Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:332609

Puškadija, Izabela. "Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:332609

Puškadija, Izabela. "Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:332609

Puškadija, I. (2023). 'Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:332609

Puškadija I. Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 April 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:332609

I. Puškadija, "Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:332609