Puškadija, I. (2023). Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:332609
Puškadija, Izabela. "Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:332609
Puškadija, Izabela. "Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:332609
Puškadija, I. (2023). 'Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:332609
Puškadija I. Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:332609
I. Puškadija, "Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:332609