Strmota, M. (2023). Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607315
Strmota, Magdalena. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607315
Strmota, Magdalena. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607315
Strmota, M. (2023). 'Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607315
Strmota M. Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 December 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607315
M. Strmota, "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:607315