Duvnjak, I. (2023). Stabilizacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Istarska bjelica i Coratina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:023253
Duvnjak, Ivana. "Stabilizacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Istarska bjelica i Coratina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:023253
Duvnjak, Ivana. "Stabilizacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Istarska bjelica i Coratina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:023253
Duvnjak, I. (2023). 'Stabilizacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Istarska bjelica i Coratina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 12 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:023253
Duvnjak I. Stabilizacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Istarska bjelica i Coratina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 September 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:023253
I. Duvnjak, "Stabilizacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Istarska bjelica i Coratina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:023253