prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj procesnih parametara i postupaka prethodne obrade na kinetiku i kvalitetu sušenja jabuke sorte „ Gold Rush“ u tunelskom sušioniku
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj procesnih parametara i postupaka prethodne obrade na kinetiku i kvalitetu sušenja jabuke sorte „ Gold Rush“ u tunelskom sušioniku
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. urn:nbn:hr:109:402651

Šarlija, Maja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY

Cite this document

Šarlija, M. (2008). Utjecaj procesnih parametara i postupaka prethodne obrade na kinetiku i kvalitetu sušenja jabuke sorte „ Gold Rush“ u tunelskom sušioniku (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:402651

Šarlija, Maja. "Utjecaj procesnih parametara i postupaka prethodne obrade na kinetiku i kvalitetu sušenja jabuke sorte „ Gold Rush“ u tunelskom sušioniku." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:402651

Šarlija, Maja. "Utjecaj procesnih parametara i postupaka prethodne obrade na kinetiku i kvalitetu sušenja jabuke sorte „ Gold Rush“ u tunelskom sušioniku." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:402651

Šarlija, M. (2008). 'Utjecaj procesnih parametara i postupaka prethodne obrade na kinetiku i kvalitetu sušenja jabuke sorte „ Gold Rush“ u tunelskom sušioniku', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:402651

Šarlija M. Utjecaj procesnih parametara i postupaka prethodne obrade na kinetiku i kvalitetu sušenja jabuke sorte „ Gold Rush“ u tunelskom sušioniku [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2008 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:402651

M. Šarlija, "Utjecaj procesnih parametara i postupaka prethodne obrade na kinetiku i kvalitetu sušenja jabuke sorte „ Gold Rush“ u tunelskom sušioniku", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:402651